Poročna ekipa

Smo mlada, a izkušena ekipa fotografov in snemalcev. Naš cilj je ugoditi vsem vašim željam, hkrati pa vam svetovati in pomagati. Pomembno nam je, da z vami dobro sodelujemo in vam ponudimo kakovosten končni izdelek.

Luka Kotnik
fotografija

Jernej Rodič
fotografija

Tadej Kržič
snemanje

Klemen Kržič
snemanje

Anton Klemen
podpora
Življenje ne sme biti dolgočasno, potrebno ga je uživati maksimalno. Ta užitek meni predstavlja fotografija, saj me popelje po raznolikih poteh polnih doživetij, novih izkušenj ter čustev obenem pa spoznavam veliko zanimivih ljudi. Poleg fotografije pa moj prosti čas krajša raziskovanje narave in prostovoljno gasilstvo, kjer aktivno sodelujem in pomagam ljudem v stiski. Ravno zato tudi k fotografiji pristopim izvirno, premišljeno in iznajdljivo.


Rad počnem različne stvari, preizkušam novosti in se lotevam osebnih podvigov. Fotografija me je navdušila že v otroštvu, ustvarjati zgodbe in spomine zase in za druge mi je v veselje in izziv. Sem študent fakultete za šport, šport je tako del mojega vsakdana. Svoj prosti čas najraje preživim v naravi, hribih in gorah. S fotoaparatom in v prijetni družbi. Poročna fotografija me navdušuje predvsem zaradi tega, ker lahko na fotografijah ujamem tiste res najbolj pristne trenutke veselja in sreče.


Sem študent multimedije, v prostem času pa se poleg snemanja ukvarjam tudi z glasbo in športom. Z ustvarjanjem videoposnetkov se srečujem že od otroštva. Najbolj pri srcu mi je delo v režiji pri produkciji z več kamerami, saj moram v pravem času postaviti in izbrati ustrezen kader, kar mi zaradi neponovljivosti dogodkov vedno znova predstavlja nov izziv. Pri tem lahko najbolje pokažem svojo kreativnost in ideje. Kljub temu pa tudi sam zelo rad v roke vzamem kamero in v objektiv ujamem pristne in neprecenljive trenutke.


Sem študent Inštituta in akademije za multimedije v Ljubljani. Vesel sem, da sem v življenju našel veselje v tem in da delam tisto, kar me veseli. Rad imam izzive kot so veliki projekti z več kamerami in poroke, v katerih v kamero ujamem nepozabne trenutke vajinega najlepšega dne. Poleg snemanja imam rad dobre zabave, igranje na harmoniko in izlete z dobro družbo v naravi. Vesel sem, da lahko z kamero posnamem vajine nepozabne trenutke, ki preko video posnetka za večno ostanejo v živem spominu.


Študiram multimedijo na dveh fakultetah (FE in FRI) na Univerzi v Ljubljani in sem velik ljubitelj računalništva, elektronskih naprav in vsega, kar je s tem povezano. Prostega časa skoraj nimam, saj se poleg študija ukvarjam z elektronsko glasbo, oblikovanjem, urejanjem spletnih strani, športom ... Vedno mi je bilo pri srcu zajemanje posebnih in pomembnih trenutkov v življenju - s fotoaparatom ali videokamero. Zdi se mi, da so fotografije in posnetki kot časovni stroj, ki nas lahko najbolj živo ponese nazaj v dobre stare čase.

PIŠITE NAM